Om

Eiendomsrettadvokater.no er en informasjonsside som handler om reglene som regulerer tvister om kjøp og salg av bolig. Kjøp og salg av bolig medfører store verdier og reglene kan være ganske kompliserte for gjennomsnittsforbrukeren. Derfor ønsket vi å lage en nettside hvor vi skrev informative og lettleste artikler. På den måten kan kjøper eller selger enkelt få innsikt i hvilke rettigheter de har, og hvor gode muligheter vedkommende har i sin sak.

Typiske artikler du vil finne på denne siden er informasjon om hva som utgjør en mangel ved boligkjøpet, hvilke sanksjoner kjøper kan ha dersom det foreligger en mangel, hvordan du krever et prisavslag, heving eller lignende, hvordan du reklamerer og hva reklamasjonsreglene består i, hva du burde se etter på visning, hvordan du forsvarer deg mot et mangelskrav og lignende.

Dersom du har problemer i en sak og ikke finner informasjonen du leter etter på denne siden er det bare hyggelig om du kontakter oss, så skal vi sørge for at det blir skrevet en artikkel om det temaet. Vi har alltid lyst til å gjøre siden så informativ som overhodet mulig.

Vi takker deg for at du besøkte denne nettsiden og håper at den hjalp deg med spørsmålene du hadde.

Vennlig hilsen, Redaksjonen